Gå til hovedinnhold
Dunkirk

Ukens premierer


"The Dark Knight"-regissør Christoper Nolan er tilbake med ny storfilm!

Her er ukens nye filmer på kino:

1.jpg 

DUNKIRK

Premiere 19. juli

Mesterregissør Christopher Nolan returnerer med et 2. verdenskrig-drama. Allierte soldater fra Belgia, Storbritannia og Frankrike er omringet av tyske tropper og evakueres i slaget ved Dunkirk. Store forventninger er knyttet til denne, fra mannen som ga oss den nye "Batman"-trilogien, "Inception" og "Interstellar".

Les mer om filmen, se trailer og kjøp billetter her.

2.jpg 

BALLERINA

Premiere 21. juli

Ny animasjonsfilm om en foreldreløs jente med lidenskap for dans. Sammen med hennes bestevenn, Victor, som drømmer om å bli en verdensberømt oppfinner, rømmer Félicie fra barnehjemmet og reiser til Paris. Hun vil gjøre alt som må til for å nå drømmen sin, og stjeler identiteten til hennes største rival for å komme inn på ballettskole.

Les mer om filmen, se trailer og kjøp billetter her.

3.jpg 

MÅ JETTE

Premiere 21. juli

Energisprakende kulturkræsj hvor Drabantby-Sverige møter Stockholm-fiffen på Södermalm. Småkriminelle Metin fra den belastede forstaden Jordbro gjør små brekk med kompiser på dagtid, men om kvelden skriver han om sitt eget liv i dagboka - i håp om å en dag å bli forfatter.

Les mer om filmen, se trailer og kjøp billetter her.

 

 

PÅ KINO NESTE UKE: Charlize Theron som hardtslående agent i "Atomic Blonde".

NESTE UKE...

... gir og får Charlize Theron juling i "Atomic Blonde". mens Adam finner ut at vesenet bigfoot kanskje ikke er oppspinn likevel i animasjonsfilmen "Bigfoot Junior". Det blir road trip med et varmt hjerte og morsomme opplevelser i "Burn Burn Burn", samtidig som en jernbanearbeider finner en million kroner i en forlatt bag i "Glory". Er du gira på ekte historier er "Siste kupp" basert på den sanne historien om ranet på Hatton Garden, mens "Kedi" skildrer Istanbul, gatekattene som bor der og de som tar vare på dem.