Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Action / Eventyr / Komedie 2 t. 6 min. 12 år
Doctor Strange in the Multiverse of Madness VTR1000_comp_v426.1047_R2.jpg
Doctor Strange in the Multiverse of Madness Payoff_70x100_NO.jpg

Doctor Strange in the Multiverse of Madness fra Marvel Studios åpner MCU multiverset og flytter grensene lenger enn noen gang før.

Reis inn i det ukjente med Doctor Strange, som ved hjelp av gamle og nye allierte, krysser underlige og farlige alternative virkeligheter i multiverset for å konfrontere en mystisk ny motstander. Filmen skyver fantasy-sjangeren i en mørkere og mer skumlere retning. I starten av Doctor Stranges reise inn i mystikkens verden, blir han stilt ovenfor en verden mye større enn han klarer å forstå. Den Gamle sier «Hvis jeg forteller deg alt, vil du løpe herfra i frykt.

Regissør Sam Raimi er en mester i skrekk og spenning, og er ikke ny i superheltuniverset. Han har tidligere regissert og produsert «Darkman» i 1990 og den originale Spider-Man trilogien.

Vi gjør oppmerksom på at Doctor Strange in the Multiverse of Madness inneholder flere sekvenser med blinkende lys som kan påvirke de som har lysfølsom epilepsi eller har andre former for lyssensitivitet.

Originaltittel:
Doctor Strange in the Multiverse of Madness
Regi:
Sam Raimi
Språk:
engelsk
Skuespillere:
Benedict Cumberbatch
Elizabeth Olsen
Chiwetel Ejiofor
Benedict Wong
Xochitl Gomez
Michael Stühlbarg
Rachel McAdams
Sjanger:
Action / Eventyr / Komedie
Spilletid:
2 t. 6 min.
Nasjonalitet:
USA
Aldersgrense med begrunnelse:
12 år
Denne filmen inneholder intense scener med actionvold og skremmende skikkelser. Da disse foregår i et tydelig fantasiunivers får filmen aldersgrense 12 år.