Titanic (3D)

Drama / Romantikk 3 t. 15 min. 11 år
Kate Winslet og Leonardo DiCaprio i Titanic
Titanic 3D poster.
Verdens kanskje mest kjente kjærlighetshistorie er kjent for de fleste. Jack (DiCaprio) og Rose (Kate Winslet) glitrer i rollene som de elskende hvis sosiale status skiller dem ad. De deler likevel kjærligheten - og skjebnen.
Intet på denne jord kan måle seg med den storslåtte og legendariske beretningen om TITANIC. Som vinner av 11 Oscarstatuetter, inkludert Beste Film, seilte denne gripende kjærlighetshistorien rett hjem hos kinogjengere over hele verden, for til sist å fremstå som den mest populære filmen gjennom alle tider.

Leonardo DiCaprio og Kate Winslet glitrer på lerretet som Jack og Rose, de unge elskende hvis sosiale status skiller dem ad - men som likevel finner hverandre om bord på jomfruturen til R.M.S Titanic, skipet som ikke kan synke. Men da luksusbåten kolliderer med et isfjell i Nord Atlanteren, snur den lidenskapelige kjærlighetshistorien om til en dramatisk kamp for å overleve.

Denne skjebnesvangre filmen om forbudt kjærlighet og heltemot, fra den anerkjente filmskaper og mange ganger Oscar vinner James Cameron, blir stående som et ekte filmatisk mesterstykke.
Originaltittel:
Titanic
Regi:
James Cameron
Språk:
Engelsk
Skuespillere:
Leonardo DiCaprio
Kate Winslet
Billy Zane
Kathy Bates
Frances Fisher
Bernard Hill
Gloria Stuart
Bill Paxton
Ioan Gruffudd
Sjanger:
Drama / Romantikk
Spilletid:
3 t. 15 min.
Nasjonalitet:
USA