Kaptein Sabeltann og Den Magiske Diamant

Barnefilm / Familiefilm
Kaptein Sabeltann og den magiske diamant
Kaptein Sabeltann og Den Magiske Diamant
En sulten guttunge på flukt, en livsfarlig jungelfyrste og selveste Kongen på havet i et eventyrlig kappløp om få tak i den magiske diamant.

Den livsfarlige jungelfyrsten Maga Kahn og den onde dronning Sirikit har endelig fått tak i den magiske diamant. Ryktet sier at den kan oppfylle ønsker ved fullmåne. Maga Kahn drømmer om å kunne tåle sol slik at han fritt kan bevege seg ut av den mørke jungelen, men innen måneskinnet kommer blir diamanten stjålet av guttungen Marco. En rasende Maga Kahn sender alle sine apesoldater ut i jungelen for å jakte på guttungen. Den magiske diamant må tilbake, koste hva det koste vil! Samtidig har Pinky slått seg til ro i Kjuttaviga og lever bekymringsløse dager, mens Sunniva kjeder seg og drømmer om eventyr. Eventyret kommer fra uventet hold når Kaptein Sabeltann og hans mest betrodde menn plutselig dukker opp. Snart befinner Pinky og Sunniva seg om bord på Den Sorte Dame i et vanvittig kappløp for å finne den magiske diamant.

Bak filmen står animasjonsstudioet Qvisten Animation, som ga deg Dyrene i Hakkebakkeskogen, KuToppen og Flåklypa-trilogien. For å ta historien om den magiske diamant til lerretet har regissørene Rasmus A. Sivertsen og Marit Moum Aune fått med seg noen av verdens beste karaktertegnere og animatører på laget.

Regi:
Rasmus A. Sivertsen og Marit Moum Aune
Språk:
norsk
Produksjonsår:
2019
Skuespillere:
Kyrre Sydness
Siri Skjeggedal
Leonard Eike
Tobias Santelmann
Jan Martin Johansen
Trond Fausa Aurvåg
Jonas Urstad
Kristoffer Olsen
Bartek Kaminski
Charlotte Frogner
Jon Øigarden
Ida Eike
Laila Goody
Niklas Gundersen
Sjanger:
Barnefilm / Familiefilm
Nasjonalitet:
Norge
Produksjonsselskap:
Qvisten Animation AS