Fast & Furious 10

Action / Spenning 2 t. 21 min. 12 år
Fast & Furious 10 2558_FXT1_00017.tif
Fast & Furious 10 A4
The Last Ride

Toretto-familien er tilbake i den tiende filmen i Fast & Furious-franchisen. Denne gangen bringer ferden oss gjennom Italia, Brasil, England, Portugal og Antarktis!

I over 20 år har vi fulgt Dominic Toretto (Vin Diesel) og hans utvidede familie med bilentusiaster. Nå nærmer sagaen seg slutten, og Fast & Furious 10 er et av franchisens siste kapitler. Gjennom årene har gjengen støtt på mange fiender, men nå står de overfor en av de farligste motstanderne de noen gang har møtt. Dante Reyes (Jason Momoa) kommer som en skygge fra fortiden og er ute etter blodhevn. Alvoret eskalerer når Dom forstår at hans 8 år gamle sønn er en del av den nådeløse skurkens plan.

De kjente og kjære fan-favorittene samles i Fast & Furious 10. I tillegg til Jason Momoa finner vi nye tilskudd på rollelisten som Brie Larson, Rita Moreno, Alan Richtson og Daniela Melchior.

Originaltittel:
Fast X
Regi:
Louis Leterrier
Språk:
Engelsk
Produksjonsår:
2023
Skuespillere:
Vin Diesel
Charlize Theron
Jason Momoa
Brie Larson
Helen Mirren
Scott Eastwood
Sung Kang
Tyrese Gibson
Rita Moreno
Ludacris
Michelle Rodrigurez
Nathalie Emmanuel
John Cena
Sjanger:
Action / Spenning
Spilletid:
2 t. 21 min.
Nasjonalitet:
USA
Aldersgrense med begrunnelse:
12 år
Denne filmen inneholder store mengder sjangertypisk actionvold og urealistiske actionscener. Da disse er lite nærgående får filmen aldersgrense 12 år.
Produksjonsselskap:
Universal