Konsert med Rotlaus

Rotlaus

Konserten er flytta til fredag 20. november, og billetten din er gyldig då. Dersom du har spørsmål, eller ikkje kan på ny dato, send oss ein e-post på sjoborg@ulstein.kommune.no.

Rotlaus er klar for Ulsteinvik igjen, denne gongen på Sjøborg kulturhus i samarbeid med Quality Hotel Ulstein. Du kan sikre deg billett frå fredag 15. november kl. 12.00.

PRAKTISK INFORMASJON - VIKTIG
Ståplassar i "Kultursalen stå": Det er flatt golv og skjenkeløyve i salen nede. 18 års aldersgrense. Det er berre billett nede som gir inngong til salen nede.

Sitteplassar i "Kultursalen": I andre etasje vert det amfi (rad 10-19) og ingen servering. Ungdom under 18 år kan kjøpe billett til amfiet. Ingen adgang frå amfiet til første etasje.

Rotlaus har på rekordtid blitt eit av landets mest omreisande og ettertrakta liveband. Med stadig fleire utsolgte konsertar over heile landet, herskar det liten tvil i at Rotlaus verkleg har blitt eit band folk verkleg ynskjer å få med seg. Forutan eit av landets beste liveshow, er Rotlaus kjent for å gi alt på scena og det å ha ei heilt spesiell kontakt med publikum. Desse gutta spelar for fleire hundretusen mennesker kvart år, men har alltid tid å snakke med publikum etter konsert!

Billettar
Du kan kjøpe billettar på nettsida (sjå over, klikk på klokkeslettet), i kafeen på Ulstein Arena (Vikemyra 2, telefon 70 01 77 00, opningstider) og i Kinokiosken (ope 45 min før kvart arrangement).

Billettpris
Ordinær kr 420,-

18 års aldersgrense.

Det blir flatt golv og sal av forfriskningar (skjenkeløyve) i salen nede, med ei avgrensa antall billettar. I andre etasje vert det amfi og ingen servering.

Det er berre billett nede som gir inngong til salen nede.