LATTER LIVE – på turné!

2020-LatterLive_Turne_web_ulsteinvik_1920x1080.jpg

Med Johan Golden, Bjørn Henning Ødegaard og Halvor Johansson

KOMIKARANE VENDER TILBAKE TIL SCENA!

Dei siste åra og gjennom tre sesongar har mange fått med seg "Latter Live" på NRK. I denne programserien får leiande standup-komikarar lov å til å boltre seg i beste sendetid frå Latter på Aker Brygge.

Sjå meir her: https://tv.nrk.no/serie/latter-live

Desse sesongane hadde i gjennomsnitt 6-800.000 sjåarar kvar veke og har gitt standup-sjangeren eit oppsving på live-scener over heile landet.

No får du altså muligheita til å få med deg denne suksessen i levande live, når dei mest populære komikarane frå TV-serien legg ut på turné med sceneproduksjon kjent frå TV.

Dette blir show!

Det er som kjent krevande tider for alle som lever av å samle mennesker, så det er derfor med stor glede at vi no kan informere om at komikarane returnerer til scena igjen.

Med dagens smittevernreglar selgast det derfor berre eit avgrensa antall billettar pr forestilling og med tanke på at kulturhuset vanlegvis kan huse show for veldig mange fleire publikummarar, så skal det igjen vere trygt og gøy å flire i salen.

Store delar av kulturhuset gjerast tilgjengeleg for publikum som har kjøpt billett, for å sikre at alle smitteverntiltak vert grundig ivaretatt.

Johan Golden
Formen er tradisjonell standup, særdeles velgjort, godt strukturert, og med jevnlige høydepunkter

Bjørn Henning Ødegaard
En tilbakelent og lun publikumsfavoritt med smarte tekster, overraskende vendinger og stilsikker levering.

Halvor Johansson
Vinner av Stå Opp Prisen 2020!
Et standupstjerneskudd som har lagt hele humornorge for sine føtter med  den kritikerroste forestillingen «Ta deg sammen!».
Med naturlig sceneautoritet og sjarmerende fremtoning fremkaller Halvor latterbrøl fra publikum i alle aldre over hele landet.

Så kjære publikum – ta godt imot: LATTER LIVE – direkte fra SJØBORG KULTURHUS – vi gleder oss til å le sammen med deg igjen!

Billettar
Du kan kjøpe billettar på nettsida (sjå over, klikk på klokkeslettet), i kafeen på Ulstein Arena (Vikemyra 2, telefon 70 01 77 00, opningstider) og i Kinokiosken (ope 45 min før kvart arrangement).

Billettpris
Ordinær kr 415,-
Grupper (min. 10 stk) kr 385,-

Ungdom (15-20 år) kan kjøpe billett ved Ulstein Arena og i Kinokiosken til 25 % redusert pris. Dette er eit tilbod frå Møre og Romsdal Fylke.

Viktig billettinformasjon - Covid-19
Vi gjer alt vi kan for å sikre deg ei god og trygg kulturoppleving i samsvar med smittevernreglane. Du må registrere namn og kontaktinfo når du kjøper billett. Er du sjuk, må du halde deg heime.

 

Har du behov for HC-plass eller har følgjekort? Ta kontakt med oss på e-post annika.brandal@ulstein.kommune.no, Kafeen i Ulstein Arena (Vikemyra 2, telefon 70 01 77 00, opningstider) eller Kinokiosken.

Ønskjer du å kjøpe eit større antal billettar samla, og få tilsendt faktura? Kontakt annika.brandal@ulstein.kommune.no.