Dark Side of the Wall - The Nordic Floyd Show

Nordic Floyd digitale medier Uten Venue3.jpg

I 2023 har Pink Floyds legendariske album "The Dark Side Of The Moon" 50-årsjubileum!

The Nordic Floyd Show serverer albumet fra A til Å i et storslått og gripende multimedieshow, med en briljant råskap og magisk nerve som tar pusten fra deg!

Pink Floyds album fra 1973 er et av de mest solgte i verden gjennom tidene, har ligget over 950 uker på Billboard 200 - og kåret til tidenes beste album noensinne.  "The Dark Side Of The Moon" er det nyskapende mesterverket som ble allemannseie, med sitt helt originale lydbilde. Ti komposisjoner vevd sammen til en helhet, med både psykedeliske, kreative lydeffekter og synther - og med tekster som både er mystiske, varme og menneskelige, om tid, eksistens, tilhørighet - og alt det ubegripelige. Perler som "Time", "Great Gig in the Sky", "Money" og "Us And Them" har alle sin unike sound, i en unik helhet!

I tillegg til "The Dark side.." i sin helhet, inneholder showet en mengde klassikere fraandre legendariske Floyd-album.

Norges beste Pink Floyd-tribute og The Nordic Floyd Show har allerede oppnådd nirvana: Å bli godkjent av sine egne idol. Dark Side of the Wall er bandet som Roger Waters mener er «F***ing brilliant», og som har spilt for fulle hus i over 20 år.

Bergens Tidende: «Storslagent og imponerende på alle måter" og "...en imponerende forestilling som absolutt tilhører det aller ypperste i sitt slag.»


Billettar
Du kan kjøpe billettar på nettsida (sjå over, klikk på klokkeslettet), i kafeen på Ulstein Arena (Vikemyra 2, telefon 70 01 77 00, opningstider) og i Kinokiosken (ope 45 min før kvart arrangement).

Billettpris kr 570,-

Billettar i sal frå måndag 28. november kl. 09.00.
 

Overnatting og mat
Sjøborg kulturhus er samlokalisert med Quality Hotel Ulstein og Pir Bar & Restaurant. Ynskjer du overnatting i samband med kulturarrangementet, finn du dei beste prisane på Quality Hotel Ulstein si nettside (ekstern lenke).

Ynskjer du å ete før arrangementet? Meny og bordbestilling gjer du enkelt på www.pirbarogrestaurant.no.

Har du behov for HC-plass? Ta kontakt med oss på e-post annika.brandal@ulstein.kommune.no, Kafeen i Ulstein Arena (Vikemyra 2, telefon 70 01 77 00, opningstider) eller Kinokiosken.

Ønskjer du å kjøpe eit større antal billettar samla, og få tilsendt faktura? Kontakt annika.brandal@ulstein.kommune.no.